עמוד הבית
|
תחומי עיסוק
רשלנות רפואית
תאונות דרכים
תאונות תלמידים
תאונות עבודה
ביטוח לאומי
תביעות משרד הביטחון
נזקי גוף- תאונות כללי
אובדן כושר עבודה
תביעות ביטוח
תאונות סטודנטים
ביטוח תאונות אישיות תלמידים
דיני עבודה
|
מאמרים
|
צור קשר
|
טיפים
|
הערכת סיכוי תביעה
תביעות משרד הביטחון
תאונות סטודנטים
ביטוח תאונות אישיות תלמידים
רשלנות רפואית
נזקי גוף
ביטוח לאומי
תביעות ביטוח
דיני עבודה
תאונות תלמידים
אובדן כושר עבודה
תאונות עבודה
תאונות דרכים
תגיות
תגיות נוספות
פנייה אישית
לעו"ד כרמי בוסתנאי
שם:
טלפון:
דוא"ל:
נושא:
אודות הבלוגר
ארכיון:
אוגוסט 2014
יולי 2014
ספטמבר 2013
יולי 2013
מאי 2013
מרץ 2013
פברואר 2013
ינואר 2013
אוקטובר 2012
אוגוסט 2012
יולי 2012
אפריל 2012
מרץ 2012
קבל/י עידכונים כל פעם שאעדכן את הבלוג שלי בפוסט חדש.
הדואר האלקטרוני שלי:
הצטרף לדיוור
הסר אותי
RSS
דף הבית
>>
קטעי עיתונות
>>
נזקי גוף - תאונות כללי
דורשת 130,000 שקל פיצוי - מעדה עקב בור שנוצר מהסרת עמוד מדרכה
אשה מעדה ונחבלה קשות בעת שהלכה בטיילת. לטענתה, הבור נוצר לאחר הסרת אחד מעמודי המדרכה לא היה מכוסה והושאר ללא גידור ושלט אזהרה, למרות הסכנה הבטיחותית שנוצרה להולכי רגל.
נפצעה בהופעה ודורשת רבע מיליון שקל משרית חדד
במהלך הופעתה של הזמרת ניסתה להגיע לקידמת הבמה. לפתע, נתקלה רגלה בתעלה המוצמדת לקרקע, שבה מועברים כבלי חשמל- ומעדה.
נער נפל מגג "בית הפועל" והפך נכה - תובע 1.5 מיליון שקל מהעירייה.
נער מפתח תקווה שנפל מגג "בית הפועל" והפך נכה, תובע 1,500,000 ש"ח מהעירייה. בכתב התביעה נטען כי העירייה התרשלה בכך שלא התקינה מעקה על הגג.
לבני זוג נגרמו נכות נפשית, נזק גופני וכלכלי, וכל זאת בשל דירה שרכשו ועברו מסע ייסורים ארוך עד שקיבלו אותה. עתה הם תובעים 3 מיליון שקל פיצויים
לבני זוג נגרמו נכות נפשית, נזק גופני וכלכלי, וכל זאת בשל דירה שרכשו ועברו מסע ייסורים ארוך עד שקיבלו אותה, בשל התנהלות כושלת, לדבריהם, של הבנק וכונס נכסים לא ישר. עתה הם תובעים מהם 3,000,000 ש"ח פיצוי.
בני משפחתו של פורץ הדירות שחטף שוטרת ונורה למוות, תובעים מהמשטרה 4 מיליון שקל
בני משפחתו של אייל פרץ שחטף לפני כשנתיים וחצי שוטרת ונהרג בתום מרדף משטרתי, תובעים 4,000,000 ש"ח מהמשטרה.
בכתב התביעה צוין: "מדובר במסכת מעשים ומחדלים חמורים שבוצעו על-ידי שוטרי הנתבעת בהתנהלות פזיזה, חסרת אחריות ורשלנית מצד השוטרים המעורבים אשר פעלו ללא תיאום".
גבר תובע יותר מ-2 מיליון שקל לאחר שהחליק על שתן של חולה אחר במחלקה הסגורה באברבנאל
גבר תובע יותר מ-2 מיליון שקל לאחר שהחליק על שתן של חולה אחר במחלקה הסגורה באברבנאל. התובע אובחן עם שבר קשה בקרסול, קרע ברצועה בקרסול ונזקק לניתוח. לטענתו נגרמו לו גם נזקים נפשיים.
נפגעה בבריכה ותובעת חצי מיליון שקל
בכתב התביעה טוענת האישה כי מגלשת המים הופעלה ללא פיקוח ראוי וללא תיאום, ובשל כך היא נפגעה מנער שגלש במגלשה.
אישה תובעת 60,000 ש"ח מבעלי כלב שנשך אותה
התובעת טוענת שטיילה עם כלבה בשעת בוקר מוקדמת כשלפתע התנפל עליה כלבו של הנתבע ונשך אותה בעוצמה.
תושב חולון תובע מהמשטרה 2,500,000 ש"ח מכיוון שלטענתו תקפו אותו בלי סיבה
תושב חולון תובע מהמשטרה ומשניים משוטריה שני מיליון שקל וחצי, מכיוון שלטענתו, תקפו אותו כי סירב להתפשט לחיפוש באמצע הרחוב.
נער שדרך על לוח שנשבר ונפל מגג מרכז מסחרי, נחבל קשה וסובל מנכות קשה - תובע 6.2 מיליון שקל מהמרכז המסחרי
נער שדרך על לוח שנשבר ונפל מגג מרכז מסחרי, נחבל קשה וסובל מנכות קשה - תובע 6.2 מיליון שקל מהמרכז המסחרי.
הצעיר עלה על הגג באמצעות פיגומים שהיו צמודים למבנה, וכאשר דרך על לוח שהונח על אחד החללים בגג, נשבר הלוח ונפל מגובה של כארבעה וחצי מטרים ונחבל באופן קשה.
נפלה ברחוב, נפגעה ותבעה את העירייה - דורשת פיצויים בסך 100,000 ש"ח
תושבת רמלה שנתקלה באבנים משתלבות ברחוב ונפלה דורשת פיצויים בסך 100 אלף שקל. התושבת טוענת כי העירייה הייתה צריכה להזהיר את התושבים מפני השיפוצים במקום.
גבר שננשך על-ידי כלב תובע מיליון שקל
גבר שננשך על-ידי כלב תובע מיליון שקל. על פי כתב התביעה, תפקוד ידו השמאלית נפגע, והוא סובל מחרדות, סיוטים ונדודי שינה.
נפלה במהלך רכיבת סגווי - ותובעת מיליון שקל
סוכנת נסיעות שזכתה להתנסות בנסיעה מודרכת בכלי הדו גלגלי, איבדה שליטה על הכלי, נפלה, נחבלה ושברה את הכתף. הפציעה הובילה לפיטורים וכעת לתביעה.
גבר טבע בחוף במצדה- בני משפחתו תובעים מהעירייה 2.5 מיליון שקל
גבר טבע בחוף במצדה, ובני משפחתו תובעים מהעירייה 2,500,000 ש"ח בטענה שכשלה בטיפול בחופים.
צעירה תובעת כ-800 אלף ש"ח מסניף ארומה בקניון עזריאלי לאחר שעובדת הסניף השמיטה מגש כבד שנפל על ראשה מהקומה העליונה
צעירה בת 24 תובעת כ-800 אלף שקלים מסניף ארומה בקניון עזריאלי. לטענתה, עובדת הסניף השמיטה מגש כבד שנפל על ראשה מהקומה העליונה.